четвер, 24 листопада 2016 р.

На хвилі патріотизму

З Україною в серці

Україна для кожного з нас — це Батьківщина, яка подібна до величезного дерева, на якому не порахувати листя. I усе, що ми робимо доброго, додає йому сили. Але будь-яке дерево має корені. Без коренів його повалив би навіть несильний вітер. Корені живлять дерево, зв’язують його із землею. «Без кореня і полин не росте»,— говорить народна мудрість. Корені — це те, чим ми жили вчора, рік тому. Це наша історія.
Пригадати  істрічні подіїї нашої країни учням 9 класу допоміг вечір - зустріч поколінь "Зростаємо патріотами" в рамках проекту "З Україною в серці", який був проведений разом з районною бібліотекою. На цій зустрічі бібліотекарі намагалися донести до серця і розуму читачів, що патріотизм виявляється в любові до Батьківщини, свого народу, турботі про його благо, повазі до українських звичаїв і обрядів, відчутті своєї належності до України, усвідомленні спільності власної долі з долею Батьківщини. Любов`ю та надіями на краще майбутнє було пронизано увесь захід. Лунали власні вірші та патріотичні пісні. Бажаючи могли ознайомитися з матеріалами виставки "АТО - зона особливої уваги". Подарунками для учасників бойових дій та службових військової частини стали привітальні листівки та печиво, яке виготовили діти на майстер класі. А акція "Побажання для бійців АТО" не залишила байдужими учнів. 


1 коментар:

  1. Метою національно-патріотичного виховання є формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, готовності до виконання громадянських і конституційних обов'язків. Виховання молоді на кращих прикладах життя борців за становлення української державності є одним з найбільш важливих шляхів формування історичної пам’яті, яким займаються сьогодні бібліотеки. Різними бібліотечними засобами вони сприяють формуванню у підростаючого покоління патріотичних почуттів, формуванню громадянськості

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...