суботу, 29 вересня 2018 р.

Місячник шкільних бібліотек


У нашій країні, починаючи з 2014 року, у жовтні місяці, відбувається Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Кожного року місячник має свою провідну тему. В цьому році він присвячений видатному українському педагогу-гуманісту, вченому зі світовим ім’ям В. О. Сухомлинському, з нагоди 100-річчя від дня його  народження, що відзначається, за рішенням 39-ї сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, на міжнародному рівні. Тож Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек – 2018 відбудеться під гаслом «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини» (100 річ. В. Сухомлинського).
На честь ювілея Василя Олександровича Сухомлинського, з метою ознайомлення учнів з життєвим та творчим шляхом видатного вчителя та письменника у шкільній бібліотеці презентовано книжкову виставку «Його вічний слід на землі» та віртуальну мандрівку «В.Сухомлинський  - дорослим та дітям».

1 коментар:

  1. Василь Сухомлинський був не лише хорошим педагогом і новатором у сфері дитячого виховання, але й талановитим письменником та публіцистом. Цьогоріч виповнюється сто років від дня його народження.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...