понеділок, 17 лютого 2020 р.

День спонтанного прояву доброти

Людина починається з добра
З ініціативи міжнародних організацій 17 лютого по всьому світу відзначається День спонтанного прояву доброти! Це свято, як нагадування всім нам про те, що ми повинні якомога частіше проявляти доброту і чуйність до тих, хто оточує нас.  Не дарма великий китайський мудрець Конфуцій говорив: «Спробуйте бути хоча б трохи добрішими - і ви побачите, що будете не в змозі зробити поганий вчинок. А добро, зроблене вами, повернеться до вас же, ще більшим благом». До цього дня бібліотека підготувала книжкову виставку "Без добрих книг душа черствіє" із добрих і світлих книг та акція «Твори добро».  Для читачів були підготовлені смайлики з прислів’ями та приказками про добро, вітальні листівки та мішечок добрих справ.

1 коментар:

  1. If you're trying to lose weight then you have to start following this brand new custom keto plan.

    To produce this keto diet service, certified nutritionists, personal trainers, and top chefs have united to develop keto meal plans that are useful, suitable, price-efficient, and enjoyable.

    Since their first launch in early 2019, 100's of clients have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a certified keto plan can offer.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover eight scientifically-tested ones given by the keto plan.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...